Νατάσα Παζαΐτη

Καλώς ήρθατε στο
Κέντρο Υγείας Μαστού

Με αγάπη για τη γυναίκα

Ειδίκευση και
εμπειρία

Αμεσότητα και
επαφή

Τεχνολογία και
επιστήμη

Παρακολούθηση και
υποστήριξη

Ο Μαστός είναι γυναικεία υπόθεση

Τα νέα γύρω από την αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού είναι πολύ ενθαρρυντικά, όχι μόνο επειδή βελτιώνονται συνεχώς οι μέθοδοι αντιμετώπισης των παθήσεων αυτών, αλλά επειδή σήμερα γνωρίζουμε περισσότερα από ποτέ σχετικά με τους τρόπους πρόληψής τους. Με τη σύγχρονη τεχνολογία και την εξέλιξη της ιατρικής είμαστε πλέον σε θέση να έχουμε τον έλεγχο της υγείας μας και της διασφάλισής της για το μέλλον σε κάθε στάδιο της ζωής μας.

Κέντρο Υγείας Μαστού

Το Κέντρο Υγείας Μαστού είναι ο χώρος τον οποίο δημιούργησα για να συνταιριάξω την εμπειρία, την επιστημονική κατάρτιση και τη φροντίδα κάθε γυναίκας που θέλει να προφυλάξει τον εαυτό της από το να νοσήσει αλλά και κάθε γυναίκας που ήδη νοσεί. Είναι ένα υπερσύγχρονο ιατρείο όπου τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα σε συνδυασμό με την προσωπική σχέση που αναπτύσσω με κάθε γυναίκα ξεχωριστά διασφαλίζουν το άρτιο επιστημονικά και αισθητικά αποτέλεσμα.

Η θεραπεία όμως δεν τελειώνει εκεί: Στο Κέντρο Υγείας Μαστού προσφέρουμε ολιστική επιστημονική αντιμετώπιση που περιλαμβάνει διατροφική συμβουλευτική, ψυχολογική υποστήριξη, πλήρη αισθητική αποκατάσταση των μαστών και αναδημιουργία της θηλής μέσω του ιατρικού tattoo θηλής. Οι περισσότερες από τις γυναίκες που δέχθηκαν τη φροντίδα μας δηλώνουν ότι μετά τη νόσο αισθάνονται δυνατότερες και ομορφότερες.

Κλινική χειρουργικής ογκολογίας και αποκατάστασης μαστού

Σας καλωσορίζω στην Κλινική Χειρουργικής Ογκολογίας και Αποκατάστασης Μαστού, του Metropolitan General. Μία νέα, πρωτοποριακή Κλινική που συνδυάζει την υψηλή ειδίκευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στην αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού, με τις πιο σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές και με τη χρήση της καινοτόμου τεχνολογίας στον τομέα των ιατρικών μηχανημάτων.

Σαν γυναίκα γιατρός, κατανοώ σε βάθος τι σημαίνει η αγωνία και η ανασφάλεια που βιώνει μία γυναίκα μπροστά στη σκέψη της νόσου του καρκίνου του μαστού. Μία αγωνία που δεν αφορά μόνο στον εαυτό της αλλά και στην οικογένειά της, στο συναισθηματικό και επαγγελματικό περιβάλλον της. Πιστεύω στη μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητα κάθε γυναίκας. Γι’ αυτό θεωρώ απαραίτητη την οικοδόμηση μίας σχέσης σεβασμού και εμπιστοσύνης με την κάθε ασθενή προσωπικά. Γιατρός και ασθενής συμπορεύονται σε όλη την διαδρομή της θεραπείας και της ανάρρωσης δημιουργώντας μία σχέση ζωής.

Αποκατάσταση του μαστού μετά από μαστεκτομή

Δείτε μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο Κέντρο Υγείας Μαστού

Νέα εποχή στην αποκατάσταση του μαστού

Η τσέπη- στηθόδεσμος είναι μία τσέπη κατασκευασμένη από ειδικό τιτανιωμένο πλέγμα πολυπροπυλενίου, το οποίο μετά από υποδόρια μαστεκτομή καθηλώνεται με ράμματα πάνω στον μείζονα θωρακικό μυ κάτω από το δέρμα του μαστού και φιλοξενεί – στηρίζει το ένθεμα σιλικόνης με τον ίδιο τρόπο που ο μαστός στηρίζεται μέσα σε ένα στηθόδεσμο. Έτσι αντικαθίσταται πλήρως...

Ογκοπλαστική & επανορθωτική χειρουργική

Ογκοπλαστική ονομάζεται η χειρουργική μέθοδος κατά την οποία επιτυγχάνεται η θεραπεία του καρκίνου του μαστού με ταυτόχρονα καλό αισθητικό αποτέλεσμα. Καθώς οι περισσότερες θεραπευτικές επεμβάσεις περιλαμβάνουν την τοπική εκτομή του όγκου και όχι τη μαστεκτομή, είναι σημαντικό να μην υπάρχει μετεγχειρητικά δυσμορφία ή εμφανές έλλειμμα στον εναπομείναντα μαστό.

Ιατρικό τατουάζ 1/2

Η ιατρική δερματοστιξία – όπως έχει καθιερωθεί στην ελληνική γλώσσα ο όρος medical tattooing – αποτελεί την εξέλιξη της τεχνικής του καλλιτεχνικού τατουάζ προσαρμοσμένης όμως σε καθαρά ιατρική βάση. Το ιατρικό τατουάζ θηλής – θηλαίας άλω είναι ένας μόνιμος, απλός και αποτελεσματικός τρόπος να βάλετε και πάλι χρώμα στο μαστό σας. Είναι ανώδυνη μέθοδος και ογκολογικά ασφαλής. Υποαλλεργικές χρωστικές ουσίες εισέρχονται στο δέρμα, με τη βοήθεια μικρών ανεπαίσθητων βελόνων (micro pigmentation), και χρωματίζουν τη θηλή προσφέροντας μόνιμο και εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα.

Ιατρικό τατουάζ 2/2

Η εφαρμογή της μεθόδου αυτής γίνεται τρεις μήνες μετά την τοποθέτηση του μόνιμου ενθέματος σιλικόνης. Είναι προτιμότερο να προηγηθεί η ανακατασκευή της θηλής με τη χρήση τοπικών δερματικών κρημνών. Δημιουργείται, δηλαδή, το έπαρμα (η θηλή), με δέρμα από το μαστό. Μετά από ένα μήνα περίπου στη διάρκεια του οποίου έχει πλήρως επουλωθεί η τομή, γίνεται ο χρωματισμός της θηλής και της γύρω της περιοχής στο φυσικό χρώμα που έχει η αντίστοιχη θηλή του άλλου μαστού.

Επικοινωνήστε μαζί μου

Για να κλείσετε ραντεβού, καλέστε στο
2106910660, στο 6973000403 ή στο 6973000404

Κέντρο Υγείας Μαστού

Ιδιωτικό ιατρείο

Νατάσα Παζαΐτη, MD, PhD, FEBS
Γενική Χειρουργός
Ειδική Χειρουργός Μαστού
Λ. Κηφισίας 49, 11523,
Αμπελόκηποι, Αθήνα
τηλ. 2106910660

Metropolitan General

Διευθύντρια Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και Αποκατάστασης Μαστού

Λεωφόρος Μεσογείων 264,
15562, Χολαργός, Αθήνα
τηλ. 2106502000

Ψυχολογία

Σαν γυναίκα καταλαβαίνω τα συναισθήματα, τους φόβους, και τις σκέψεις που δημιουργούνται σε μία άλλη γυναίκα όταν μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού. Εκτός από την ιατρική προέκταση της νέας της πραγματικότητας κατανοώ και τους νέους δρόμους ανησυχίας και αβεβαιότητας που ανοίγονται μπροστά της σε σχέση με την οικογένεια, το περιβάλλον και το μέλλον της.

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και μοναδική. Χτίζοντας μία σχέση αμοιβαίου σεβασμού ο εκάστοτε γιατρός πρέπει να συμπορεύεται με την ασθενή και να προσπαθεί να εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα προς γρήγορη κι ανώδυνη ανάρρωση όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά.

Τα σχόλιά σας

Εξαιρετική γυναίκα και άξια επιστήμων

Μαρία Δημητράτου

Υπέροχος άνθρωπος, συνάμα ιατρός, με αξιοπρέπεια και σεβασμό

Στέργιος Αργύρης

Είναι εξαιρετική! Άνθρωπος πάνω από όλα και καλή γιατρός. Εμπνέει εμπιστοσύνη!!!

Μαρία Καρρά

Ένας υπέροχος άνθρωπος. Μια καταπληκτική γιατρός

Χριστίνα Δανελάτου

Δίνει στον ασθενή τη δέουσα προσοχή. Την ευχαριστώ πολύ

Γεωργία Λάκατα

Εξαιρετική γιατρός! Πολύ ανθρώπινη και γλυκός άνθρωπος! Η ομάδα τις απίθανη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Κάτια Μαστρομανωλάκη

Το feedback σας είναι πολύτιμο. Βοηθάει εμάς να γίνουμε καλύτεροι και όλους του άλλους να μας γνωρίσουν. Μπορείτε να μας βρείτε στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης:

Νέα από το Facebook

Τελευταία νέα από το blog μου

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις του Κέντρου Υγείας Μαστού και τα επιστημονικά άρθρα της Νατάσας Παζαΐτη

Νέο πρόγραμμα δωρεάν γονιδιακού ελέγχου για κληρονομική προδιάθεση καρκίνου μαστού – ωοθηκών

Το αποτέλεσμα της συνάντησης τέχνης και επιστήμης και της σύμπραξης W4O Hellas – ARTE Η πρωτοβουλία Οι Γυναίκες στην Ογκολογία –W4O...

Η σύμπραξη της τέχνης και της ογκολογίας. Η ομάδα της ARTE συμβάλλει στη μάχη...

Οι Γυναίκες στην Ογκολογία – W4Ο Hellas θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την ARTE ΑΜΚΕ, μια ομάδα ερασιτεχνών και επαγγελματιών που ένωσαν...

Μία κορδελίτσα που τη λέγαν Ιππολύτη

Για την μητέρα που ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο του μαστού, που αναρωτήθηκε πώς θα νιώσουν τα παιδιά της,...

Κληρονομικός καρκίνος του μαστού και η σημασία του γονιδιακού ελέγχου | Ναυτεμπορική

Της Νατάσας Παζαΐτη* MD,PhD,FEBs  Ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο συχνός καρκίνος που πλήττει τον γυναικείο πληθυσμό παγκοσμίως και αποτελεί...

Πυκνός μαστός μπορεί να κρύψει μία βλάβη

Απαντώντας στο ερώτημα αναγνώστριας του περιοδικού «Υγεία για Όλους»: Η μαστογραφία μου γράφει ότι έχω πυκνό μαστό. Τι σημαίνει αυτό...

Bra & Breast Cancer Στηθόδεσμος και Καρκίνος του Μαστού

Μία από τις πιο γνωστές ανησυχίες των γυναικών αφορά στη σχέση του στηθόδεσμου με τον καρκίνο του μαστού. Συχνά...

Διεύθυνση

Λ. Κηφισίας 49, 11523, Αμπελόκηποι, Αθήνα

Τηλέφωνα

+30 210 6910660
+30 6973 000 404

Email

info@natasapazaiti.gr