Σας καλωσορίζω στην Κλινική Χειρουργικής Ογκολογίας και Αποκατάστασης Μαστού, του Metropolitan General. Μία νέα, πρωτοποριακή Κλινική που συνδυάζει την υψηλή ειδίκευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στην αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού, με τις πιο σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές και με τη χρήση της καινοτόμου τεχνολογίας στον τομέα των ιατρικών μηχανημάτων.

Αισθάνομαι πολύ περήφανη που ηγούμαι, ως πρώτη μεταξύ ίσων, μίας καταπληκτικής ομάδας. Γιατί στην Κλινική Μαστού δουλεύουμε ομαδικά. Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό συντονίζουμε τις δυνάμεις και τις εξειδικευμένες γνώσεις μας ώστε να διασφαλίσουμε το καλύτερο για την ασθενή μας. Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικά εκπαιδευμένους στις παθήσεις του Μαστού γενικούς χειρουργούς, ακτινολόγους – ακτινοδιαγνώστες, παθολογοανατόμους, ογκολόγους, ακτινοθεραπευτές, πλαστικούς χειρουργούς, ψυχολόγους, φυσιοθεραπευτές, συμβούλους διατροφής και άσκησης, εναλλακτικούς θεραπευτές. Έχουμε επιλέξει η ομάδα μας να προσφέρει μία ολιστική προσέγγιση στην αντιμετώπιση των γυναικών με καρκίνο του μαστού. Ο κοινός στόχος μας είναι να αποδώσουμε σε κάθε γυναίκα την υγεία, την ομορφιά, τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση που είχε πριν νοσήσει. Δουλεύουμε όλοι μαζί με γνώση, αφοσίωση, σεβασμό και τρυφερότητα προς την ασθενή μας.

Σαν γυναίκα γιατρός, κατανοώ σε βάθος τι σημαίνει η αγωνία και η ανασφάλεια που βιώνει μία γυναίκα μπροστά στη σκέψη της νόσου του καρκίνου του μαστού. Μία αγωνία που δεν αφορά μόνο στον εαυτό της αλλά και στην οικογένειά της, στο συναισθηματικό και επαγγελματικό περιβάλλον της. Πιστεύω στη μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητα κάθε γυναίκας. Γι’ αυτό θεωρώ απαραίτητη την οικοδόμηση μίας σχέσης σεβασμού και εμπιστοσύνης με την κάθε ασθενή προσωπικά. Γιατρός και ασθενής συμπορεύονται σε όλη την διαδρομή της θεραπείας και της ανάρρωσης δημιουργώντας μία σχέση ζωής.

Η Κλινική Χειρουργικής Ογκολογίας και Αποκατάστασης Μαστού του Metropolitan General δημιουργήθηκε για να αγκαλιάσει όλες τις γυναίκες.

Νατάσα Παζαΐτη, MD, PhD, FEBS,
Διευθύντρια Κλινικής